Garden room

This room was designed on a bespoke basis for our client who wanted a large area to relax in and spent quality time admiring their garden.

Residential

Extension/Conservatory room

This area was designed specifically with our clients wishes in mind.

This has a large bespoke conservatory on the back with out detracting from the image of the front of the property.

It also has a large decking area which links the garden to the house.

Kitchen extension

Our clients wanted to expand there Victorian house turning their small kitchen into a large kitchen/diner which opens directly onto the garden, ready for their young family to enjoy.

PJS Partnership Ltd
Bespoke Building Company
based in Reigate, Surrey.
Telephone number 01737 485465
Conservatory/extension

Not visible from the front of the property and giving the maximum amount of space provided, with a large eating area outside to maximise their garden.